back to top

Iz Bethesde poručuju kako nema potrebe za žurbom kada je riječ o novom Fallout naslovu

OBJAVLJENO

Todd Howard, vjerojatno zaštitno lice Bethesda Game Studios, nedavno je progovorio o Fallout franšizi. Naravno najviše se tu pričalo o samoj budućnosti ove franšize i onoga što možemo očekivati od Fallout serije. Kao što možete zamisliti, jedno od prvih pitanja koje se pojavilo za Howarda odnosilo se na sljedeći korak u Fallout franšizi. Međutim, njegov odgovor nije nužno namijenjen obožavateljima Fallouta koji ne mogu dočekati novi naslov.

Todd Howard je ukratko opisao sljedeći korak u Fallout franšizi: “Ne želimo žuriti s novim Fallout naslovom!”.

“zA OSTALE FALLOUT IGRE U BUDUĆNOSTI, NARAVNO SADA NE MOGU GOVORITI O NJIMA, ALI REKAO BIH KAKO ŽURNO PROLAZIMO KROZ SVE IDEJE JER MORAMO IZVUĆI STVARI KOJE SU DRUGAČIJE OD ONOG ŠTO SMO RADILI U 76… nE OSJEĆAMO DA TREBAMO ŽURITI S BILO ČIME. UPRAVO SADA FALLOUT SERIJA ISPUNJAVA ODREĐENU NIŠU U SMISLU FRANŠIZE I PRIPOVIJEDANJA”

YouTube MrMattyPlay

Fallout je legendarni serijal koji je na tržištu više od 25 godina. Franšiza je prošla kroz sve, od ambicioznog MMORPG-a do raznolikog niza RPG naslova u prvom licu i trećem licu, franšiza je dominirala svom kategorijom kojoj je prednjačila. Nakon svega što su igračima dostavili iz Bethesde, bilo je za očekivati kako će igrači biti gladni novih naslova. No, isti će morati pričekati još nekoliko godina da se ta želja ostvari. Možda je već prošlo devet godina otkako se pojavila posljednja single-player igra u ovom serijalu, ali Bethesda Game Studios trenutno ima puno toga na čemu treba raditi. Ruku na srce, sami su rekli kako ne žele žuriti, pa nemojmo ih ni mi onda požurivati.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.