back to top

POWERED BY:

Istjerivači duhova: Ledena prijetnja na velika platna dolazi u travnju

OBJAVLJENO

Dugo iščekivani nastavak ovog legendarnog serijala u kina dolazi 11.04. Istjerivači duhova: Ledena prijetnja svoju svjetsku premijeru doživjeli su u New Yorku i Madridu. Premijerama su se pridružila glumačka ekipa koja je naravno odvojila vremena i za davanje autograma svojim najvjernijim obožavateljima. No, našim Istjerivači duhova nisu pješke došli na premijeru, jer je njihov pouzdani automobil Ectomobile bio također prisutan.

Istjerivači duhova: Ledena prijetnja u domaća kina dolazi 11. travnja, te će tada fanovi imati priliku vidjeti kako se nova i stara generacija snalaze protiv nove prijetnje – zloduha Garraka. Garrak je dosta unikatan zloduh, naime on sve pretvara u led. Malo ćemo se dotaknuti i trailera koji prikazuje Trevora, Phoebe i Garyja nekoliko godina nakon radnje posljednjeg filma. Također, ovaj trailer nas uvodi u radnju za koju su se originalni Istjerivači duhova pripremali svih ovih godina.

Redatelj ovog filma je Gil Kenan koji je u prijašnjem nastavku radio kao scenarist i producent. Glavne uloge su zauzeli Finn Wolfhard, Mckenna Grace i Paul Rudd. No, to nisu sva glumačka imena, tu je naravno i originalan postava iz prva dva filma. Postava je predvođena Billom Murrayem, Dan Aykroyd i Ernie Hudson. Premijeru Istjerivača duhova: Ledena prijetnja na domaćim platnima gledamo uskoro!

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.