back to top

POWERED BY:

Istjerivači duhova: Ledena prijetnja na velika platna dolazi u travnju

OBJAVLJENO

Dugo iščekivani nastavak ovog legendarnog serijala u kina dolazi 11.04. Istjerivači duhova: Ledena prijetnja svoju svjetsku premijeru doživjeli su u New Yorku i Madridu. Premijerama su se pridružila glumačka ekipa koja je naravno odvojila vremena i za davanje autograma svojim najvjernijim obožavateljima. No, našim Istjerivači duhova nisu pješke došli na premijeru, jer je njihov pouzdani automobil Ectomobile bio također prisutan.

Istjerivači duhova: Ledena prijetnja u domaća kina dolazi 11. travnja, te će tada fanovi imati priliku vidjeti kako se nova i stara generacija snalaze protiv nove prijetnje – zloduha Garraka. Garrak je dosta unikatan zloduh, naime on sve pretvara u led. Malo ćemo se dotaknuti i trailera koji prikazuje Trevora, Phoebe i Garyja nekoliko godina nakon radnje posljednjeg filma. Također, ovaj trailer nas uvodi u radnju za koju su se originalni Istjerivači duhova pripremali svih ovih godina.

Redatelj ovog filma je Gil Kenan koji je u prijašnjem nastavku radio kao scenarist i producent. Glavne uloge su zauzeli Finn Wolfhard, Mckenna Grace i Paul Rudd. No, to nisu sva glumačka imena, tu je naravno i originalan postava iz prva dva filma. Postava je predvođena Billom Murrayem, Dan Aykroyd i Ernie Hudson. Premijeru Istjerivača duhova: Ledena prijetnja na domaćim platnima gledamo uskoro!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.