back to top

Iskusite nogomet na američki način uz Madden 25

OBJAVLJENO

Nogomet na američki način nije pretjerano popularan sport u našim krajevima. Samim time Madden nije najpopularniji naslov iza kojeg stoji EA Sports.

EA Sports ipak polaže velike nade u ovaj sport kada izbacuju dva odvojena naslova za njega. Madden 25 društvo će pratiti College Football 25. Tako su odvojili profesionalni i sveučilišni nogomet koji je zaista popularan u SAD-u.

Pitanje koje se postavlja je zašto isto nisu napravili sa EA Sports FC naslovom gdje su zajedno ugurali muški i ženski nogomet. Ne u istu igru nego u iste timove unutar najpopularnijeg moda. Ovime ne želim umanjiti važnost ženskoga nogometa tj. sporta općenito, ali baš kao što je velika razlika između sveučilišnog nogmeta i profesionalnog tako su prisutne i razlike između muškaraca i žena u nogometu.

EA Sports obećava kako će Madden 25 dodatno unaprijediti fiziku koristeći FieldSense i BOOM tehnologije, nešto slično HyperMotionu kojeg imamo u FIFA tj. EA FC igrama. Štoviše vrlo moguće je da je to ista stvar pod drugim imenom.

Realistična bi sada trebala biti sudaranja, igrači bi trebali imati više kontrole i mogućnosti da zeznu ili izbjegnu igrača obrane. Nova mehanika hvatanja lopte je također jedna od novina koje uvodi Madden 25. Igru igramo od 16.8. na PlayStation 5, Xbox Series i PC-ju.

Ako ste baš velik zaljubljenik u američki nogomet obje igre možete kupiti u paketu u njihovim Deluxe izdanjima za “svega” 160 eura.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D