back to top

iPhone SE 4 imati će dizajn 14-ice i samo jednu kameru

OBJAVLJENO

Apple je sa svojim iPhone SE modelima uvijek uzimao lijep dio tržišta jer za razliku od ostalih brendova kod Applea nikad niste mogli kupiti mid range mobitel već isključivo flagship. SE je zato tu dolazio s vremena na vrijeme da tu rupu popuni.

iPhone SE 4 biti će baziran na dizajnu iPhonea 14. Njegovi prethodnici oslanjali su se na iphone 5s i iPhone 8 dok je sada ipak vrijeme za iskorak. Dobiti će i OLED zaslon što je prvi puta unutar SE obitelji da neki mobitel bude tako opremljen. Špekulira se kako će proces i baterija biti na razini iPhonea 14. Pokupit će i veliki notch koji donosi FaceID što do sada nismo imali u SE seriji već je bio prisutan samo TouchID.

Glavna razlika spram 14-ice barem po procurjelim informacijama i fotografijama će biti kamera. Metalni model koji se koristi u proizvodnji maskica za SE4 prikazuje samo jedan otvor za kameru. Prvi je to iPhone još od XR modela koji neće imati više od jednog senzora. Što vas ne treba zabrinjavati ukoliko Apple odabere kvalitetan senzor koji imati samo nešto uže radno okruženje.

Prema posljednjim informacijama iPhone SE 4 na tržištu bi mogli ugledati kasnije ove godine ili u prvoj polovici 2025.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D