back to top

iPhone 15 Pro Max biti će još skuplji od svog prethodnika

OBJAVLJENO

Prema pisanju smartphone analitičara iPhone 15 trebao bi donijeti mnoga unaprijeđenja spram svog prethnodika posebica kada pričamo o Pro Max modelu koji je najjači model iz serija kojeg Apple proizvodi.


iPhone 15 trebao bi biti prvi koji će slijediti zakone i smjernice koje je postavila EU te bi trebao imati USB C-Type kao utor putem kojeg se puni. Naravno vrlo vjerojatno će postojati “caka”, a to je da će imati čip odnosno da neće bilo koji USB C kabel i adapter moći puniti vaš novi iPhone.

iPhone 15 Pro Max biti će još skuplji od svog prethodnika TEHIX

Kada je riječ o spomenutom iPhone 15 Pro Max modelu on bi trebao imati x5 ili čak x7 telefoto kameru koja će zamjeniti dosadašnju x3 što je veliki korak prema konkurenciji. Time bi Apple osnažio svoj do sada najslabiju kariku kamera sustava.

Za sada nam je poznato kako će svi modeli vrlo izgledo imati dinamični otok koji se pokazao odlično korisnicima na duže staze. Najnoviji A17 čip bi trebao biti mozak operacija, a očekuju se veća baterija i poboljašan zaslon. Nažalost sve ovo će rezultirati povećanjem maloprodajne cijene, ali Apple neće smanjiti proizvodnju zbog moguće manje potraženje već naprotiv povećati će proizvodnju novoga modela.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D