back to top

Internetom kruže nove glasine vezane za Uncharted: Drake’s Fortune Remake

OBJAVLJENO

Upravo sam završio pisanje članka u kojem sam pričao o tome kako je Sony potvrdio novi Uncharted film. Na kraju tog članka sam napisao kako me ne bi začudilo da Sony izbaci neki remake ili remaster nekog naslova iz Uncharted serijala. Nakon toga sam upalio X i vidio nove glasine vezane za Uncharted: Drake’s Fortune Remake. Iako sam u veljači ove godine pisao o ovoj temi, od tada je nekako postala zaboravljana. Nije to zbog manjka zainteresiranosti, već zbog manjka informacija koje smo dobivali.

TCMFGames, inače jedan od pouzdanijih leakera na X-u objavio je nekoliko novih informacija. Njegov izvor je Shpeshal Nick, također jedan od poznatijih leakera. Sve glasine govore isto, Uncharted: Drake’s Fortune dobiva svoj remake! Iako nemamo nikakve službene potvrde, Nick je vidio dokaze da se remake radi, no opet naglašavam to ne znači da je ovo istina.

Treba spomenuti i onu situaciju od prije nekoliko godina. Naime, tada je Sony započeo s preradom prvog Uncharteda, ali nakon nekog vremena projekt je preuzeo Naughty Dog i započeo s preradom The Last of Us Part 1. Ono što nam ulijeva određenu dozu povjerenja u ove glasnije je činjenica da je Sony potvrdio nastavak prvog Uncharted filma. Kako će ova situacija završiti i hoćemo li dobiti remake prvog Uncharted naslova, ne znamo…

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.