back to top

Insomniac nastavlja s izdavanjem Marvel igara

OBJAVLJENO

Insomniac nam je u posljednje vrjieme jedan od omiljenih studija. Marvljivi su, a za razliku od drugih studija njihove igre izlaze kao gotov proizvod i gotovo uvijek zavrijede sve same pohvale.

Baš zato su bili i meta hakerskog napada, a hakeri su tražili 2 milijuna dolara da ne puste povjerljive informacije u buspuće interneta. Sony nije htio gospodi hakerima platiti ljetovanje na Maldivima, pa smo tako dobili neko vrlo povjerilje i vrlo slatke informacije.

Pregršt Marvel igara

Pratit ćemo informacije kronološki kako nam dolaze. Wolverine nam dolazi u jesen 2026. Procurile su i slike te neke pojedinosti priče koje smo vješto izbjegli da si ne pokvarimo gušt igranja.

Venom neće doći kao DLC u Spider-Man 2 već će dobiti zasebnu igru u jesen 2025. godine. Igra će pratiti radnju iz Marvel’s Spider-Man 2, a na radnju Venoma nadovezati će se Spider-Man 3. Trojka izlazi za punih 5 godina. Krajem 2028. iako se spominje i 2027. godina ukoliko se odluče da kraj trilogije bude podijeljen u dvije zasebne igre.

Kako Insomniac ne bi morao promijeniti ime u Marvel Game Design Studio 2029. izlazi novi Ratchet, a već 2030. vraćamo se najvećoj tvornici Marvel igara s X-Men igrom. Naravno sve navedene godine podložne su promjenama jer smo u jendom vrlo turbolentom razdoblju, a izlasci igara odgađaju se češće nego večernje kave s društvom.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D