back to top

Insajder tvrdi da je započeo razvoj Assassin’s Creed IV: Black Flag Remakea

OBJAVLJENO

Ovo nije prvi put da po društvenim mrežama kruži priča o remakeu Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ako se sjećate u ljetos prošle godine su se pojavile prve glasine o ovoj temi. Ubisoft je i dalje nijem što se tiče ove teme, te nema nikakve službene potvrde. Doduše, JorRaptor, inače poprilično pouzdan insajder i leaker kada je riječ o Ubisoftovim naslovima, ponovno je započeo temu o ovom remakeu.

Na X platformi je objavio kako su na LinkedIn profilu jednog od Ubisoftovih zaposlenika osvanule zanimljive informacije. Naime, objava tog zaposlenika potvrđuje kako Assassin’s Creed IV: Black Flag remake postoji. Osim toga remake ovog Ubisoftovog hita je dobio zeleno svijetlo, te je već u produkcijskoj fazi. Ovaj leak se dosta dobro poklapa sa svim ranijim glasinama tako da bi mu se moglo vjerovati.

Ono što svima treba biti jasno je da Ubisoft ima već razrađen plan za Assassin’s Creed franšizu. Znamo i da je raspored izlazaka novih AC naslova popunjen, samim time ne možemo očekivati bilo kakvu službenu najavu vezanu za remake Assassin’s Creed IV: Black Flaga u skorije vrijeme. A kada ćemo ju zaigrati, to je tek pravi misterij…

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.