back to top

Insajder poručuje da je Ghost Of Tsushima 2 manje-više spreman

OBJAVLJENO

Vjerujemo kako je velik broj vas uživao u PlayStation Showcaseu. Dobili smo dosta informacija veznih za neke nadolazeće naslove. Gameplay za Marvel’s Spider-Man 2 je bio ludnica i obožavatelji ne mogu dočekati izlazak igre. Poznato je i da The Last of Us dobiva svoj multiplayer. Također Insomniac nam je pripremio i Wolverine naslov koji dolazi nakon Spider-Man 2.

Insajder poručuje da je Ghost Of Tsushima 2 manje-više spreman TEHIX

No, nismo dobili nikakve informacije od Santa Monica Studia, Bend Studia ili Sucker Punch Studiosa… barem one službene informacije. S druge strane insajder nam tvrdi da je Sucker Punch zapravo blizu otkrivanja Ghost of Tsushima 2.

Vrlo vjerojatno ćemo onda dobiti informacije za Ghost of Tsushimu 2 na Summer Game Festu koji bi se trebao održati 8. lipnja. Znamo kako Sony pokušava najaviti igre bliže izlasku kako bi smanjio problem za programere i kašnjenja za igrače. Ostaje nam samo informacija od insajdera da je igra manje-više spremna, tako da sada čekamo Summer Game Fest.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.