back to top

Informacije o odgodi GTA 6 za 2026. godinu su lažne!

OBJAVLJENO

GTA 6 će vjerojatno biti udarna tema sve do dana izlaska, a i dugo nakon toga. Zadnjih dana internetom kruži glasina kako je GTA 6 već odgođen i to ni manje ni više nego za 2026. godinu. Nekoliko elitnih insajdera je već izjavilo kako sve teče po planu, te da GTA 6 igramo 2025. godine. No, najčvršća potvrda dolazi od novinara Jasona Schreiera koji je napisao detaljan članak od svemu.

Doduše, Jasonov članak sugerira kako bi projekt takve veličine mogao doživjeti nekakvu nenadanu odgodu, no to je jasno svima koji se barem malo razumiju u proces izrade igara. S druge strane, povijest bi se mogla ponoviti, sjetite se samo cijele situacije oko Red Dead Redemption 2 i kako se Rockstar tada “proslavio”. U trenutku pisanja ovog članka, nemamo nikakvih informacija koje upućuju na odgodu GTA 6 za 2026. godinu. No, ono što bi se moglo dogoditi je pomjeranje razdoblja izlaska igre s početka 2025. na jesen 2025. godine.

Trailer za GTA 6 nam nikada nije otkrio točan datum izlaska već je rečeno kako igra stiže nekada u 2025. godini. Sada možemo očekivati da ćemo GTA 6 ipak zaigrati pred kraj sljedeće godine…

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.