back to top

Indika je nadolazeća horor avantura u kojoj je molitva jako važna

OBJAVLJENO

Indika je horor avantura u kojoj pratimo jednu redovnicu dok se pokušava obraniti od zla i demona koji ju žele opsjednuti. Igra je smještena u Rusiju u 19. stoljeću, a naša časna sestra se naša na putovanju. Na tom putovanju joj se pridružio jedan kriminalac i nekoliko đavoljih događanja. Developeri su poručili kako će ovaj naslov biti pomalo provokativan za vjeru, božanstva, te vjeru u samoga sebe. No, dodaju i kako igrači ne bi trebali očekivati klasičnu igru, već da na Indiku možemo gledati kao nekakav film.

Nemojte se brinuti, gameplay će biti prisutan i to kroz razne zagonetne, pa će nas u nekim trenutcima Indika podsjetiti na platformerske naslove. Ali, naglasak je stavljen na priču, dijaloge i upoznavanje s likovima. Na Steamu možete isprobati demo verziju Indike i to potpuno besplatno. Puna verzija igre bit će dostupna 08. svibnja za PC, PlayStation 5 i Xbox Series platforme.

POVEZANO

Steam FPS Fest
Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.