back to top

Indika je nadolazeća horor avantura u kojoj je molitva jako važna

OBJAVLJENO

Indika je horor avantura u kojoj pratimo jednu redovnicu dok se pokušava obraniti od zla i demona koji ju žele opsjednuti. Igra je smještena u Rusiju u 19. stoljeću, a naša časna sestra se naša na putovanju. Na tom putovanju joj se pridružio jedan kriminalac i nekoliko đavoljih događanja. Developeri su poručili kako će ovaj naslov biti pomalo provokativan za vjeru, božanstva, te vjeru u samoga sebe. No, dodaju i kako igrači ne bi trebali očekivati klasičnu igru, već da na Indiku možemo gledati kao nekakav film.

Nemojte se brinuti, gameplay će biti prisutan i to kroz razne zagonetne, pa će nas u nekim trenutcima Indika podsjetiti na platformerske naslove. Ali, naglasak je stavljen na priču, dijaloge i upoznavanje s likovima. Na Steamu možete isprobati demo verziju Indike i to potpuno besplatno. Puna verzija igre bit će dostupna 08. svibnja za PC, PlayStation 5 i Xbox Series platforme.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.