back to top

Indie igra Dredge dobiti će svoju filmsku adaptaciju!

OBJAVLJENO

Prošle godine izašla je jedna zanimljiva indie igra pod nazivom Dredge, a sada se priča o potencijalnoj filmskoj adaptaciji, nekada u budućnosti. Pretvaranje manjeg indie naslova u film dovoljno opisuje trenutnu situaciju u Hollywoodu, no mi se nikako ne bunimo. Uvijek je lijepo vidjeti kada neke videoigre dobiju svoje filmske adaptacije. Podsjećamo da nas očekuje nekoliko adaptacija, a to su: It Takes Two, Sifu i Stray.

Dredge će biti snimljen kao igrani film, a za projekciju istog bit će zadužena tvrtka Story Kitchen. I manje više je to sve što znamo o filmu. S obzirom na to da je riječ o pomorskoj igri u kojoj sve počinje mirno i jednostavno, ali onda dolazi do velikog preokreta i Dredge postaje pravi horor, ovaj film bi mogao biti poprilično zanimljiv. Početak radnje možda bude dosadan za one koji nisu upoznati s igrinom radnjom, no svi koji su ju zaigrali znaju kako ovaj film ima puno potencijala.

Dredge možete zaigrati, ako već niste, na PC, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch konzolama.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.