back to top

iNation raspustio CS2 ekipu zbog promjene Major pravilnika

OBJAVLJENO

Ekipa iNationa nedavno je ponovno oformila CS2 roster koji nije predugo potrajao. Zaželio sam im sreću u želji da ćemo ih gledati u kvalifikacijama za drugi ovogodišnji Major pak čak i na Majoru, ali to se neće dogoditi.

Nakon što je Valve izmjenio pravilnik o sustavu kvalifikacija koji više nema u svome formatu otvorene kvalifikacije, odnosno kvalifikacije za RMR evente. Sada će se korisiti regionalna tablica timova koja će timovima ovisno o njihovom plasmanu omogućiti da budu pozvani na zatvorene RMR kvalifikacije.

Neki timovi će kao i do sada direktno ići na RMR, dok će neki upravo igrati već spomenute zatovrene RMR kvalifikacije. Sve ovisno o njihovom plasmanu na regionalnoj tablici. Otvorenih kvalifikacija tako više neće biti u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi. Amerika je ostala čak i bez svog predstavnika u Elimination fazi Majora pa će tako sada u Opening fazi imati 7 timova. Europa drži svih 8 mjesta u Elimination fazi, dok im je u opening fazi ostalo 6. Azijski timovi moraju poraditi na svojoj reputaciji odnosno uspjesima na velikim natjecanjima jer za sada su na 3 mjesta u prvoj fazi natjecanja.

Početak kvalifikacija rezerviran je za 21. kolovoza u svim regijama dok će se RMR eventi održati u Šangaju tijekom druge polovice studenog. Važna napomena to ne vrijedi samo za azijske timove, već će svi timovi svoje RMR mečeve igrati iz Šangaja što je prvi put u povijesti RMR kvalifikacija ta imamo takav pristup organizatora.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D