back to top

iNation predstavio novi roster za CS2

OBJAVLJENO

Srpska organizacija iNation za koju su nastupala neka od najvećih imena regionalnog Counter Strikea vraća se s novim rosterom.

Nova petorka imati će težak zadatak, a to je nadmašiti uspjehe koje su u iNationu nizali velikani Counter Strikea kao što su NiKo, emi, LETN1, Nexa i huNter. Biti će im lakše zato što jedan od njih čini njihovu novu postavu.

U vrlo zanimljivom traileru iNation je najavio svoj povratak. Novu petorku čine. Nikola “Dragon” Bošković koji je tijekom svoje karijere već branio boje iNationa. Potom Luka “emi” Vuković kao možda i najzvučnije ime cijelog rostera. Još jedan povratnik koji je u međuvremenu nastupao za FunPlus Phoenix, Binary Dragons i TYLOO.

Povratnik je i Jane “aidKiT” Apostolovski koji je nastupao i za hrvatsku organizaciju Good Game gdje mu je suigrač bio kyxsan koji trenutno nastupa za ekipu Heroica. Novo ime u iNationu je Zoran “xicoz” Markovski još jedan Makedonac koji je sve do sada bio član BIG Akademije te će svoj prvi ozbiljniji angažman upravo pokazati sa svojim balkanskim suborcima.

Iz Entropiqa stigao je Luka “c0llins” Živanović dok će trener ekipe biti Uroš “dj0kab0mba” Erceg. Posljednji meč iNation je odigrao 21.7. prošle godine u zatvorenim kvalifikacijama za CCT Central Europe Series 7. Jedva čekamo vidjeti regionalnu ekipu opet u pogonu i nadamo se kako će sudjelovati na kvalifikacijama za nadolazeći Major te pokušati nadmašiti uspjeh Cr4zya iz 2019. godine.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D