Illari je novi heroj koji dolazi u Overwatch 2

OBJAVLJENO

Illari, “posljednje dijete sunca”, dolazi kao novi support heroj u Overwatch 2. Na društvenim mrežama započela je temu jer jako podsjeća na support heroja iz League of Legendsa, Sennu. Nije ovo prvi slučaj da se u Overwatch igru dodao heroj koji podsjeća na nekog iz druge igre. Isto je bilo s dolaskom Brigitte, koja je bila vrlo slična Palandinsovo Ash.

No dobro nećemo sada stvarati teorije zavjere o Blizzardu. Trailer prikazuje Illari kao supporta koji će moći nanositi štetu protivnicima. Njen Secondary Fire je Healing Beam, zraka sunca koji liječi sve njene suigrače. Hero Ability joj je Healing Pylon, kao nekakav dron koji liječi suigrače, no samo one u blizini. Drugi Hero Ability je Outburts, potez kojim odbaci sve koji se nalaze u njenoj blizini. Illarin Primary Fire je Solar Rifle, umjesto zrake sunca koja liječi, Illari sada ispaljuje metke kojima može nanositi štetu. Ultimate Ability je Captive Sun, pomoću njega Illari ispaljuje ogromnu sunčanu kuglu koja nanosi veliku štetu protivnicima. Također, njeni Primary Fire dobiva svojevrsno pojačanje, tako da i on nanosi više štete.

Za sada nismo dobili pregled skinova koje će Illari dobiti, no oni će sigurno biti inspirirani idućim eventom.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.