back to top

IKEA otvara trgovinu u Robloxu i zapošljava prave djelatnike!

OBJAVLJENO

IKEA je upravo otkrila planove za zapošljavanje deset zaposlenika za rad u potpuno virtualnoj trgovini smještenoj isključivo unutar granica Robloxa. Skandinavski lanac trgovina danas je potvrdio kako 24. lipnja u Roblox dolazi “The Co-Worker Game”. Čak deset uspješnih kandidata biti angažirani da “poslužuju beskrajne količine mesnih okruglica” i za organizaciju virtualne izložbe namještaja.

U priopćenju za javnost objavljenom nedavno, IKEA je potvrdila da su prijave za ovih deset “radnih mjesta” sada aktivne i da kandidati imaju rok do 16. lipnja za podnošenje obrazaca. To je proces intervjua s nekim besmislenim pitanjima, ali to je djelomično i ono što smo očekivali od ovakvog posla. No, IKEA je od toga stvorila jedan ozbiljan proces i kandidati će morati obaviti virtualni intervjuu. Ove pozicije su otvorene samo osobama starijim od 18 godina i morate stanovati na području Ujedinjenog Kraljevstva ili Republike Irske.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.