Igre koje možete igrati za Halloween

OBJAVLJENO

Sutrašnji Halloween ćete vjerojatno provesti gledajući horor filmove na Netflixu sa svojom ljepšom polovicom ili ekipom. Mi vam slažemo listu igara koje možete zaigrati u pauzi od gledanja filmova, naravno sve su horor avanture tako da ćete ostati uplašeni. Napominjemo kako poredak igara ne znači da su neke bolje od drugih, samo su tako rangirane kako bi vam bolje predočili svaku od njih

PHASMOPHOBIA

Listu započinjemo istraživačkom horor igrom koja je odlična ako imate ekipu za nju. Igramo kao lovac na duhove koji posjećuje razne uklete lokacije gdje su zabilježene paranormalne aktivnosti. Naš posao je prikupiti što je više moguće dokaza o paranormalnim događanjima. Kroz igru nam pomaže oprema koju koristimo za lov na duhove. Igra je vrlo brzo postala hit na Twitchu, a veliki je plus što ima online co-op za 4 igrača. Možete ju pronaći na Steamu za nešto manje od 10 eura.

Igre koje možete igrati za Halloween TEHIX

THE QUARRY

The Quarry je igra koja vrijedi svake lipe. Svaka naša odluka utječe na priču igre i naravno kraj. Iako je ovo već viđeno u Until Dawnu i Man of Medan takve su igre uvijek zanimljive i privlačne. Neće vam biti problem prijeći ju više puta kako bi saznali svaku promjenu u priči i doživjeli svaki kraj koji su nam developeri pripremili. Najpozitivnija stvar kod ove igre je što izgleda kao film, ona nema puno mehanika gdje ćete se patiti u borbi protiv bossa. Treba napomenuti kako možete igrati s čak sedam prijatelja u online co-op modu, a imate opciju igrati svi zajedno na različitim kontrolerima. The Quarry možete pronaći na Steamu za 35 eura.

Igre koje možete igrati za Halloween TEHIX

ALIEN: ISOLATION

Alien: Isolation je horor igra u kojoj nam je glavni cilj preživjeti i istražiti svemirski brod na kojem smo zatočeni. Za sve ljubitelje filma, ova će igra biti prava poslastica. Alien: Isolation je igra kojoj ne manjka jumpscareova tako da se čuvajte, nikad ne znate što se krije iza tih vrata. Veliku ulogu u igri ima sakupljanje resursa i improvizacija s istima. Što budemo imali više resursa to ćemo lakše preživjeti. Ako ste bili dovoljno brzi igru ste mogli uzeti za besplatno na Epicu, a ako niste na Steamu košta 40 eura.

Igre koje možete igrati za Halloween TEHIX

SCORN

Scorn je igra koja se jednostavno nije mogla ne pronaći na ovoj listi. Igra sama po sebi nije strašna koliko je ogavna, bolesna i jeziva. Nalazimo se u svijetu humanoidnih čudovišta, a glavni nam je zadatak prilagođavanje okolini, koje neće biti ni malo lako. S obzirom na to da je igra nedavno izašla drži visoku cijenu, no ako volite ovakav gnjusan žanr, Scorn je pravi naslov za vas. Scorn će vas natjerati da se zapitate što nije uredu s ovom igrom, a možete očekivati i pokoju noćnu moru.

Igre koje možete igrati za Halloween TEHIX

OUTLAST 2

Iako je igra izašla sada već davne 2017. godine, jednostavno je preikonična da ju ne stavimo na ovu listu. Outlast 2 je naslov zbog kojeg ćete se buditi u sred noći i jednostavno više nećete moći zaspati. Igra ima sve, od dobre grafike, do zanimljive priče, pa sve do najvažnijeg segmenta horor naslova, jumpscareova. Sullivan Knoth je ime koje ćete pamtiti dugo nakon igranja ove igre. Njegova misija je izgradnja nove civilizacije, koja je kao što ste mogli pogoditi zla i bolesna. Ima jako puno sljedbenika kojima se neće svidjeti što vi kao Blake Langermann njuškate uokolo.

Igre koje možete igrati za Halloween TEHIX

Ovih pet igara bi vam predložili da zaigrate, ako ne sutra onda u sljedećih nekoliko mjeseci jer su vrijedne vašeg vremena, pogotovo ako ste ljubitelj horora.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.