back to top

Igra za koju vam treba rola WC papira

OBJAVLJENO

Nakon što ste pročitali naslov ovog članka sigurno vam ništa nije jasno. No, ovo je stvarno jedan od zahtijeva da možete igrati ovu igru. No Paper je Nintendo Switch igra koja dolazi iz Japana. S obzirom na to da je igra iz Japana ne možemo se čuditi što je čudna i bizarna. Već smo navikli na to od ekipe iz Azije.

Sama radnja igre je bazirana na dovođenju role papira do osobe kojoj je ona najpotrebnija. Leveli su puni raznih zamki, a naš je cilj njih izbjeći. Da biste uopće započeli s igranjem ovog naslova potreban vam je Joy-Con kontroler i naravno rola WC papira. Zatim svoj kontroler ugurate u središnji dio role WC papira i osigurate ga ad ne ispadne. Pronađete površinu po kojoj možete kotrljati našu rolicu i uživate u igri.

Nažalost, ili radost, igra je dostupna samo na japanskom eShopu tako da nema igranja s rolom WC papira za nas još. Naravno ako ne računate žongliranje za koje znam da smo svi radili kao mali.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.