back to top

Igra u kojoj karte odlučuju kako ćete igrati – Sleight of Hand

OBJAVLJENO

Sleight of Hand je naslov koji je najavljen na Xbox Partner Previewu. Igra izgleda jako zanimljivo i zabavno, a vidljivi su i izvori inspiracije. Kada pogledate trailer, uvjeren sam da će vas podsjetiti na Dishonored ili čak Splinter Cell. Sleight of Hand je stealth naslov, ali do sada nismo vidjeli ovakvu igru. Naime, sve moći koje možete koristiti u igri dolaze kroz vaš špil karata. Svaka kartu izvlačite nasumično iz vašeg špila, odnosno nikada ne znate kako ćete morati postupiti.

Kroz trailer možemo vidjeti moći teleportiranja, zasljepljivanja i postavljanja nekakvih vrsta zamki za naše neprijatelje. Developeri su nam dali doznanja kako će nas tjerati na stealth pristup i zasjedanje neprijatelja. Nakon svake “tihe eliminacije” igrač će dobiti nagradu u obliku dodatnih karata. Sleight of Hand će nam naravno dozvoliti da sami uređujemo karte koje će biti dio našeg špila.

Lady Luck je naziv glavnog lika u Sleight of Hand, a ona je bivša detektivka koja istražuje kult. Zanimljivo je kako je Lady Luck nekada bila dio tog kulta, a sada ga želi uništiti. Igra bi trebala biti krcata magijom, ritualima, ukletim artefaktima i sličnim stvarima. Sleight of Hand je trenutno u razvoju za PC i Xbox Series konzole, a datum izlaska nam nije poznat. Ono što još znamo o ovom naslovu je da će biti dostupan na Game Pass pretplati od trenutka izlaska.

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.