back to top

Idućeg mjeseca igramo TopSpin 2K25

OBJAVLJENO

TopSpin 2K25 se nakon 18 godina vraća na PC platformu, ali i na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series konzole. Za sve koji ne znaju TopSpin je bio, prema mnogima, najbolji teniski serijal u svijetu videoigara. Ono što treba spomenuti je da će TopSpin 2K25 imati licencirana sva četiri Grand Slam turnira. S druge strane, nešto s čime se igra ne bi trebala ponositi je broj tenisača koji će nam biti dostupni, a to je 24. Igrat ćemo s imenima kao što su Roger Federer, Carlos Alcaraz, Frances Tiafoe, te mnogim drugima.

TopSpin 2K25 će imati čak 48 različitih terena, no samo njih 15 će biti licencirano. Igra će biti krcata modovima, a onaj koji je nama upao u oko je MyCareer mod. Mod u kojem ćemo naravno kreirati svojeg tenisača s kojim ćemo pokušati biti najbolji na svijetu. Što se multiplayera tiče, cross-play će biti podržan, a osobno očekujemo vrlo zanimljive mečeve protiv drugih igrača.

TopSpin 2K25 će biti nešto jeftiniji za PC platformu (60€), dok će za konzole igra koštati (70€). Ovo je cijena za standardno izdanje igre, dok će Grand Slam Edition igre koštati 120€, što nije ni mala svota novca. Doduše, uz Grand Slam Edition dobivate tri dana raniji pristup igri i hrpu dodatnog sadržaja. TopSpin 2K25 igramo 26.04. ove godine!

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.