Humble Bundle pomaže Turskoj i Siriji preko paketa od 72 igre

OBJAVLJENO

Humble Bundle je kreirao paket od 72 igre koje gameri mogu kupiti za minimalno 28 eura, a svi prihodi će se donirati zemljama koje su pogođene potresom. Osim minimalne cijene od 28 eura, ovaj paket možete platiti koliko god želite.

U paketu možete pronaći naslove kao što su Gotham Knights, Ghostrunner, PayDay 2, Euro Truck Simulator 2 i Farming Simulator 17. Osim navedenih naslova u paketu se nalazi još dosta igara koje su ili rađene u Turskoj ili imaju nekakvu poveznicu s tom zemljom. Koliko srce ima gaming zajednica pokazuje podatak da se u manje od 24 sata prikupilo skoro 750 tisuća eura financijske pomoći za Tursku i Siriju. Također na stranici možete pronaći osobe koje su najviše donirale, ali isto tako i imena svih donatora.

Ovaj paket se ne kupuje zbog kvalitetnih i skupih naslova, već radi pomoći ljudima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije. Humble Bundle ponuda traje do 09.03., a možete ju pogledati ovdje.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.