back to top

Humble Bundle pomaže Turskoj i Siriji preko paketa od 72 igre

OBJAVLJENO

Humble Bundle je kreirao paket od 72 igre koje gameri mogu kupiti za minimalno 28 eura, a svi prihodi će se donirati zemljama koje su pogođene potresom. Osim minimalne cijene od 28 eura, ovaj paket možete platiti koliko god želite.

U paketu možete pronaći naslove kao što su Gotham Knights, Ghostrunner, PayDay 2, Euro Truck Simulator 2 i Farming Simulator 17. Osim navedenih naslova u paketu se nalazi još dosta igara koje su ili rađene u Turskoj ili imaju nekakvu poveznicu s tom zemljom. Koliko srce ima gaming zajednica pokazuje podatak da se u manje od 24 sata prikupilo skoro 750 tisuća eura financijske pomoći za Tursku i Siriju. Također na stranici možete pronaći osobe koje su najviše donirale, ali isto tako i imena svih donatora.

Ovaj paket se ne kupuje zbog kvalitetnih i skupih naslova, već radi pomoći ljudima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije. Humble Bundle ponuda traje do 09.03., a možete ju pogledati ovdje.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.