House of the Dragon prikazat će 9 zmajeva u svojoj prvoj sezoni

OBJAVLJENO

House of the Dragon će prikazati devet zmajeva u prvoj sezoni HBO-ove serije i svaki će od njih imati “svoju osobnost” kaže Miguel Sapochnik.

Sapochnik je za Empire Magazine rekao da će devet od 17 zmajeva u kliziti, letjeti i lebdjeti našim zaslonima tijekom prve sezone serije čija je premijera zakazana za 21. kolovoza. Zanimljiva su skupina budući da će svaki od njih imati svoje definirajuće karakteristike koje će ih razlikovati od ostalih.

“Svaki novi zmaj ima svoju osobnost. To je ono što se sada događa u našem zadnjem dijelu animacije – primjenjujemo osobine osobnog karaktera na svakog od zmajeva. Jedan od njih ima bolesnu nogu. Drugi je mnogo sličniji orlu , jer je nekako neurotična. A jedna je kao stara mrzovoljna baka.”

Miguel Sapochnik
House of the Dragon Tehix 2
IZVOR: HBO

Sapochnik se također dotaknuo izazova s kojima se tim suočio pri oživljavanju zvijeri. Rekao je da je jedna od najvećih prepreka pokušaj povlačenja od ikoničnog Drogon modela kako bi se uspostavio niz različitih dizajna za titularne zmajeve u spin-off seriji, jer je priznao da su se stalno vraćali vanjskom izgledu.

Temeljena na Fire & Blood Georgea R.R. Martina, prva sezona od 10 epizoda razradit će priče obitelji Targaryen, koja je vladala Westerosom prije događaja iz Game of Thrones. Smješten 200 godina prije, pokazat će početak kraja vladavine Targaryena, što je dovelo do građanskog rata vođenog između članova obitelji – i prividne smrti zmajeva u svijetu mašte.

House of the Dragon Tehix 3
IZVOR: HBO

Snimanje dugo očekivane serije službeno je završilo u veljači. Od tada smo saznali da će prva sezona sadržavati višestruka preskakanja vremena, da bi mogla poslužiti kao temelj za druge priče o Westerosu i da njegovo redizajnirano Željezno prijestolje uključuje 2500 mačeva. Saznat ćemo kako se sve to uklapa kada House of the Dragon premijerno bude prikazan na HBO i HBO Maxu 21. kolovoza.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update