back to top

Horizon Forbidden West slavi svoj prvi rođendan

OBJAVLJENO

18. veljače 2023. obilježava se godišnjica Horizon Forbidden Westa, a Guerrilla Games je odlučio napraviti nešto za sve igrače. Osim zabavnih statistika koje možete podijeliti na svojim PS4 i PS5 računima, možete preuzeti novi set besplatnih PSN avatara. Avatare ćete moći preuzeti sutra u PS Storeu, a oni sadrže portrete svih glavnih likova u igri. Tako ćete od danas moći imati avatare kao što su Aloy, Erend i Sylens. Za sve koji ne znaju njihova priča će se nastaviti u DLC-u Burning Shores koji nam dolazi u travnju ove godine.

Guerrilla Games je također podijelila neke statistike kao što je to postao običaj. Slične podatke smo vidjeli za God of War Ragnarok. Statistike za Horizon Forbidden West su vezane za konzumacije stvari u igri i naravno borbi s neprijateljima. Tako su Scroungeri i Burroweri proglašeni najopasnijim novim strojevima s kojima su se igrači susreli. Hunter Bow je oružje koji se najviše koristio za uništavanje strojeva. Čak 211.000 sati je provedeno u Photo Modeu, a više od 595 milijuna bobičastog voća je konzumirano za obnavljanje zdravlja u igri. Sve ostale statistike možete vidjeti na slici ispod.

Horizon Forbidden West slavi svoj prvi rođendan TEHIX

Ako želite preuzeti nove PSN avatare samo upišite ovaj kod B2B9-X5NK-494R u PS Store.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.