back to top

Homelander dolazi u novi Mortal Kombat

OBJAVLJENO

Homelander, iz serije The Boys, bi trebao doći kao igrivi lik u novi Mortal Kombat. Ne bi ovo bio prvi put da bi mogli igrati s nekim takvim likom u Mortal Kombat igrama. Rambo, Terminator, Alien, Predator, Jason i Joker su samo neki od likova s kojima smo imali priliku pobjeđivati naše neprijatelje.

No, cijela ova priča nije potvrđena, već su to samo riječi jednog insajdera. Navodno uz Homelandera u novi Mortal Kombat treba doći i Peacemaker iz The Suicide Squada. Insajder dodaje kako bi se ti likovi trebali otključati putem svojevrsnog character passa ili će biti dostupni u sklopu nekakvog dodatnog DLC-a. Također se nadovezao na cijelu situaciju s izlaskom novog Mortal Kombata, a navodno se izlazak igre veže uz rujan ove godine.

NetherRealm Studios i dalje nije ništa službeno potvrdio tako da možemo reći da su ovo sve nagađanja i teorije. No, kako stvari stoje do novog teasera ćemo još morati dosta čekati.

POVEZANO

Procurio gameplay Valveove i dalje nenajavljene igre Deadlock
iPhone SE 4 biti će pristupačan, ali opet skuplji od svog prethodnika
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.