back to top

Hogwarts Legacy prodan 256% više nego što se predviđalo

OBJAVLJENO

Hogwarts Legacy je prodan 256% više puta nego što su to developeri predviđali, a informaciju je potvrdio viši zaposlenik Warner Brosa. Kada je Hogwarts Legacy objavljen za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S u veljači 2023. godine i odmah nakon izlaska je igra postala veliki hit. No, ovo nas ne bi trebalo začuditi s obzirom na popularnost Harry Potter franšize.

Iako je u ožujku zabilježeno da je igra doživjela veliki pad aktivnih igrača, Hogwarts Legacy uspio je nadmašiti prodaju Elden Ringa. Međutim, unatoč zabilježenom padu igrača, Warner Bros će biti zadovoljan jer su prodali 256% više Hogwarts Legacyja nego što su to predvidjeli.

Ova igra je oborila veliki broj rekorda, ali jedan od najzadivljujućija je cifra koju su developeri zaradili u prva dva tjedna. Riječ je o iznosu od 850 milijuna dolara. Također oboren je rekord Twitcha, odnosno Hogwarts Legacy je postao naslov s najvećim brojem istodobnih gledatelja za single player igru, s nevjerojatnih 1,3 milijuna pregleda.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.