Hogwarts Legacy bilježi veliki uspjeh, a igra još službeno nije izašla

OBJAVLJENO

08.02.2023. godine, Hogwarts Legacy na Steamu je istovremeno igralo skoro 500,000 igrača. Točnije, 489,139 igrača. Ovaj podatak nebi bio toliko privlačan i zadivljujuć da je igra službeno izašla, ali to nije slučaj. Hogwarts Legacy je zasjeo na trinaesto mjesto igara na Steamu s najviše aktivnih igrača u jednom danu.

Hogwarts Legacy bilježi veliki uspjeh, a igra još službeno nije izašla TEHIX

Sutra, 10.02.2023. službeno izlazi Hogwarts Legacy. Dakle svi igrači koji su jučer igrali igru kupili su Deluxe izdanje igre, koje je ujedno i skuplje izadnje iste. Kupnjom Deluxe izadanja dobili su igru tri dana prije svih. S obzirom da igra izlazi u petak, strah nas je vidjeti brojke koje će ova igra imati preko vikenda. Broj će sigurno biti veći od jučerašnjeg koji je podsjećamo bio pola milijuna igrača u jednom trenutku.

Uskoro ćemo saznati hoće li Hogwarts Legacy oboriti rekord Cyberpunka 2077 i postati single-player igra s najviše aktivnih igrača u povijesti Steam platforme.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.