back to top

Hitman 3 Freelancer uvodi nešto potpuno novo u serijal!

OBJAVLJENO

Hitman 3 Freelancer je novi način igranja Hitman naslova koji uvodi zanimljive elemente za jednog igrača. Neki od tih elemenata su strateško planiranje i prilagođavanje sigurnosne kuće. Mod je još u pripremama i mislimo da će IO Interactive ponovno pokazati sve svoje kvalitete jer nas je Hitman 3 oduševio kao igra. Osim ovog velikog ažuriranja za Hitman 3, dokraja godine dobivamo još jedno ažuriranje s novim misijama, dok ćemo se za Freelancer još načekati.

Hitman 3 Freelancer uvodi nešto potpuno novo u serijal! TEHIX

Za sada još nemamo puno informacija o Freelancer modu, no zna se da je to single-player mod s rouge-like elementima. Kroz te elemente ćemo se osjećati kao odmetnik. Već smo naveli bazu koju je najbolje opisati kao sigurnu kuću, naravno kako to već biva tu kuću ćemo moći uređivati. Developeri ovim modom žele otežati igru, odnosno žele od igrača da pronađe balans između rizika i konačnog cilja. Pretpostavljamo da što više budemo riskirati dobit ćemo veću nagradu.

Končano, reći ćemo vam datum izlaska Freelancera. Moći ćemo ga zaigrati 26.1. sljedeće godine, a bit će dostupan kao besplatni dodatak svim vlasnicima Hitman 3 naslova. Nadamo se da će nam se čekanje isplatiti i da ćemo se zabaviti u nadolazećem modu za Hitman 3!

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.