back to top

Hideo Kojima kaže kako će njegova nova igra okrenuti filmsku i gaming industriju

OBJAVLJENO

Hideo Kojima ovih dana druži se s čelnicima PlayStationa. Na Twitteru se pohvalio slikama sa šefom Jimom Ryanom te voditeljem PlayStationovih studija Hermenom Hulstom, što ukazuje na skoro otkrivanje njegove nove igre, najvjerojatnije Death Strandinga 2.

Kako se na intervju s The Guardianom pojavio u majci “Who Am I”? pomoću kojeg je i otkrio glumicu Elle Fanning kao jednu od akterica u igri, tako sada također zadirkuje drugu ženu koja će se pojaviti u igri, s još jednom zatamnjenom slikom na kojoj piše “Where Am I?.” Vjeruje se da bi to mogla biti Margaret Qualley, koja je glumila u debitantskoj igri Kojima Productions, Death Stranding.

Hideo Kojima kaže kako će njegova nova igra okrenuti filmsku i gaming industriju TEHIX

Za jedan od novih projekata kaže da ga je želio raditi godinama, ali tehnologija za to dosad nije bila dovoljno dobra. “To je kao gotovo novi medij”, kaže. Kojima je uvjeren da, ako “prođe”, njegova nova igra će preokrenuti stvari. I to ne samo u industriji igara, već i u filmskoj industriji.

Projekt o kojem priča iznad je vjerojatno Overdose, te zahvaljujući gotovo neograničenim hardverskim resursima, Kojima može izgraditi praktički sve što njegov mozak zamisli.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix