back to top

Hideo Kojima dobiva svoj dokumentarni film

OBJAVLJENO

Hideo Kojima je japanski redatelj, producent, pisac i dizajner videoigara, te ga smatramo autorom videoigara. Prošle smo godine mogli slušati njegov prvi podcast, a ove ćemo gledati dokumentarac o njemu.

Hideo Kojima: Connecting Worlds je film kojeg su režirali Glen Milner i Ben Hilton. Connecting Worlds će svoju premijeru imati 17.06. na Trebeca Festivalu. Dokumentarac će nas upoznati s pričom ovog kreativnog japanskog dizajnera, te će se nadovezati i na osnivanje Kojima Productionsa.

Hideo Kojima dobiva svoj dokumentarni film TEHIX

Hideo Kojima je zapravo jedan od najdugovječnijih developera u industriji videoigara. Naime, Hideo je svoju avanturu započeo davne 1986. godine. Od tog trenutka Kojima nam je priuštio nekolicinu dobrih naslova, kao što su Metal Gear, Snatcher, Policenauts, Versus i Death Stranding.

Kojima Productions u ovom trenutku radi na tri nova projekta, a od njih je službeno potvrđen samo jedan, Death Stranding 2.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.