Hideo Kojima dobiva svoj dokumentarni film

OBJAVLJENO

Hideo Kojima je japanski redatelj, producent, pisac i dizajner videoigara, te ga smatramo autorom videoigara. Prošle smo godine mogli slušati njegov prvi podcast, a ove ćemo gledati dokumentarac o njemu.

Hideo Kojima: Connecting Worlds je film kojeg su režirali Glen Milner i Ben Hilton. Connecting Worlds će svoju premijeru imati 17.06. na Trebeca Festivalu. Dokumentarac će nas upoznati s pričom ovog kreativnog japanskog dizajnera, te će se nadovezati i na osnivanje Kojima Productionsa.

Hideo Kojima dobiva svoj dokumentarni film TEHIX

Hideo Kojima je zapravo jedan od najdugovječnijih developera u industriji videoigara. Naime, Hideo je svoju avanturu započeo davne 1986. godine. Od tog trenutka Kojima nam je priuštio nekolicinu dobrih naslova, kao što su Metal Gear, Snatcher, Policenauts, Versus i Death Stranding.

Kojima Productions u ovom trenutku radi na tri nova projekta, a od njih je službeno potvrđen samo jedan, Death Stranding 2.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.