back to top

Heroic doveo zamjenu za cadiaNa, dupreeh potpisao ugovor do kraja godine

OBJAVLJENO

Nedavno je Heroic objavio da je Kasper “cadiaN” Møller izbačen iz prve postave. Ovo je bio šok za cijelu pro scenu, a sada je stigao još veći šok tko će ga zamijeniti.

cadiaN

CadiaN je pravi uzor i primjer da nikada nije kasno da uspijete, jer je on tek sa 23 godine potpisao za prvu pro organizaciju North. Godinu dana nakon toga je prešao u Heroic u kojem je boravio sve do sada. On je Heroic oživio i napravio dosta uspjeha i uzdigao ih je na Tier 1 scenu. S Heroicom je osvojio ESL Pro League Season 13, BLAST Premier Spring Final 2023, BLAST Premier Fall Finals 2022. Nažalost Major nikad nije uspio osvojiti, prošle godine je njegova ekipa u finalu IEM Rio Majora bila poražena od strane Outsidersa (Virtus Pro).

Heroic je našao zamjenu za njega, no možda samo privremeno. Radi se o Peteru “dupreeh” Rasmussenu. Danac je do sada igrao za francuski Vitality, no od 6. mjeseca je na klupi. Dupreeh je jako iskusan i kvalitetan igrač te sa svojih 30 godina može se pohvaliti s jako puno trofeja i medalja. Čak je 5 puta osvojio Major, 4 je osvojio s Astralisom i jedan ove godine s Vitalityem. Prije Astralisa je još igrao u TSMu i Dignitasu.

dupreeh Heroic

Vitality se trenutno nalazi na 3. mjestu na HLTV rating listi, dok je Heroic pao na 7. mjesto. Vitality definitivno nije zadovoljan sa svojim početkom u Cs2 eru jer su na IEM Sydneyu (prvi veliki event odigran na Cs2) izgubili prva dva meča i tako odma ispali. Heroic nije igrao IEM Sydney tako da još čekaju svoju priliku da se dokažu u početku Cs2 ere.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D