back to top

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

OBJAVLJENO

Helldivers 2 od kada je izašao ne gubi svoju igranost ni igrače koji sve više uživaju u ovom naslovu. Što se rekorda tiče, ovaj naslov ih sam postavlja i sam ih i ruši. Najbolji primjer za to vam je Steam, na kojemu je Helldivers 2 srušio svaki rekord koji je postavio. Ovog vikenda, koji je bio vrlo uspješan za Steam, Helldivers 2 je imao 450 tisuća istovremenih igrača.

Helldivers 2 je specifičan naslov, a jedan od pokazatelja toga je Game Master. To je osoba u studiju koja direktno upravlja igrom, kada god on to hoće i na koji god on to način hoće. Naime, Game Master je osoba koja upravlja napadima, može ih otežavati ili ih može olakšati. Ono što je zanimljivo kod njegove uloge je da Game Master može testirati sve novitete koji tek trebaju doći u igru. Kako? Tako što ih implementira u igru da vidi reakciju igrača.

Društvenim mrežama kruže videozapisi koji prikazuju nekoliko vrsta vozila i mechove. Igrači su oduševljeni, a vozila izgledaju jako zabavno za koristit. S druge strane, postavlja se pitanje koliko će oni biti jaki. Jer kako se čini iz videa, poprilično su moćni. Iz Arrowheada su vjerojatno to očekivali, tako da u sljedećem updateu možemo očekivati i novu vrstu neprijatelja, barem mi tako mislimo.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.