back to top

Helldivers 2 je prestigao i rekord koji je držao GTA 5

OBJAVLJENO

Helldivers 2 i drugog vikenda od izlaska nastavlja rušiti rekorde na PC-u. Nova broj igrača koji aktivno igra Helldivers 2 na Steamu je sada 409 tisuća. Ako kroz zadnjih tjedan dana pokušavate zaigrati Helldivers 2 znate da igra muku muči sa serverima, a sada zamislite koliko bi ova brojka bila veća da tog problema nema. Helldivers 2 je uz taj problem postao najigranija Sonyjeva igra na PC-u do sada. Kako bi još nahvalili ovaj naslov, kada bi se zbrojili igrači svih Sonyjevih naslova, imali bi skoro pa isti broj igrača kao Helldivers 2.

Helldivers 2 trenutno broji veći broj igrača od svih naslova koje je Microsoft izbacio na Steam platformi. Na Steamovoj ljestvici svih vremena Helldivers 2 je trenutno 24. Top 15 mu je jako blizu jer su razlike male, tako da možda uskoro budemo pisali kako je Helldivers 2 među elitom. S druge strane, Helldivers 2, je iza sebe ostavio ogromne naslove kao što su GTA 5, Halo Infinite, Payday, Fall Guys, ARK…

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.