back to top

Helldivers 2 dobiva svoje veliko ažuriranje

OBJAVLJENO

Helldivers 2 u svom najnovijem ažuriranju odvodi igrače u najhladnije dijelove galaksije. Od 09.05. igrači će se moći okušati u novim izazovima s Polar Patriotsima. Ovo ažuriranje će biti puno nove opreme, ovih oružja, oklopa i plaštova. Što se oružja tiče, tri nove puške i jedan pištolj dolaze u Helldivers 2: AR-61 Tenderizer, SMG-72 Pummeler, PLAS-101 Purifier i P-113 Verdict

AR-61 Tenderizer je jurišna puška visokog kalibra koja ima nevjerojatnu moć. Najveća mana ove puške je njena ograničenost spremnika, zato morate biti jako precizni ako imate namjeru koristiti ovu pušku. SMG-72 Pummeler je namanji SMG do sada u Helldivers 2, a u traileru možemo vidjeti kako se SMG može koristiti i samo jednom rukom. Posljednja nova puška je PLAS-101 Purifier. Riječ je o puški koja ispušta energijske kugle, a funkcionira tako da što duže držite okidač radite veću štetu.

P-113 Verdict je novi secondary weapon koji je došao u Helldivers 2. Poluautomatski pištolj koji ima najveći kalibar što se pištolja tiče u ovom naslovu. G-13 je nova granata koja kada sleti na vaše neprijatelje zapali sve oko njih. Vrlo vjerojatno s njom možete ubiti svoje suigrače tako da morate biti oprezni pri korištenju.

Helldivers 2 
Tehix

Čak tri nova oklopa su došla u Helldivers 2 i svi izgledaju jako fora. Prvi je CW-36 Winter Warrior, koji se stopio sa snježnim okruženjem u kojem ćete se pronaći. CW-22 Kodiak predstavlja oklop u kojem se nalaze volonteri u sklopu Test Subjects for Super Earth Citizen Advancement programa. Na kraju su tu CW-4 Arctic Rangeri koji izgledaju kao da su izašli iz Star Wars univerzuma.

Za kraj su još ostala tri plašta i Player Bannera. Dakle, tri plašta su: Order of the Venerated Ballot, Pinions of Everlasting Glory i Dissident’s Nightmare. Sve u svemu, ovo ažuriranje se čini vrlo zanimljivim i vrijednim isprobavanja.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.