back to top

Helldivers 2 dobio svoj story trailer

Trailer izgleda kao poziv u vojsku

OBJAVLJENO

Helldivers 2 je kooperativna pucačina za koju je zadužen Arrowhead studio. Igra izlazi sutra (08.02.), a tek je danas dobila svoj story trailer. Odnosno, više bi ga nazvao trailerom koji ima ulogu da novi igrači pohvataju igrinu priču do sada. Svi koji nisu zaigrali prethodni naslov nisu previše propustili. Priča je bazirana na oslobađanju drugih planeta, a glavna civilizacija se ponaša kao Amerika u bilo kojem Sci-Fi filmu.

No, trailer nije uštogljen, simpatičan je i izgleda kao neki poziv u vojsku, odnosno kao animirani propagandni video. Mi još nismo zaigrali Helldivers 2, no oni koji su zaigrali kažu kako je gameplay segment igre zabavan i dobar. Najviše pohvala je odnijelo upravo kooperativno iskustvo koje igra nudi. S druge strane, tu je i nekoliko potencijalnih problema koje bi Helldivers 2 mogla imati prilikom svog izlaska. Riječ je o manjku sadržaja s kojim bi se igrači mogli susresti na launchu igre. Arrowhead je ogradio obećanjem da će igra nakon izlaska dobiti live service podršku bez dodatnog plaćanja. Tada bi trebali očekivati nove neprijatelje, misije i biome.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.