back to top

Hellblade 2 imat će photo mod koji stvara jako realne slike

OBJAVLJENO

Senua’s Saga: Hellblade 2, kojeg skoro svi zovu samo Hellblade 2, imat će photo mod. Sigurno se pitate zašto je to toliko posebno, photo mod možete pronaći u skoro svakoj igri danas. Istina, ali na X platformi osvanule su neke slike iz Hellblade 2 koje izgledaju predivno. Osim fotografiranja, igrači će naravno moći i uređivati svoje uratke. Velik naglasak ovog photo moda stavljen je na realističnu grafiku koja krasi ovaj naslov.

Iako photo mod ne privlači igrače, postoje grupe ljudi koji vole ovako provoditi vrijeme u nekim igrama. Sjetite se samo kakve smo sve slike gledali iz Marvel’s Spider-Man 2. Neki igrači su pravi umjetnici i ne boje se to pokazati. Ako nam ne vjerujete, pogledajte samo slike poviše teksta, osim što izgledaju jako realno, dosta su profesionalne.

Senua’s Saga: Hellblade 2 igramo 21.05. ove godine, a bit će dostupan za PC i Xbox Series X. Ove godine je potvrđeno kako Hellblade 2 neće biti pretjerano duga igra, a to je utjecalo i na njenu cijenu. Naime, digitalno izdanje igre će biti dostupno već od 50€.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.