back to top

Hayley Atwell glumi Laru Croft u novoj animiranoj Netflixovoj seriji

OBJAVLJENO

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dolazi na Netflix 10. listopada, a tako je nedavno i potvrđeno novim trailerom koji prikazuje ovu animiranu seriju. Serija je najavljena 2021. godine, a sada konačno znamo kada ju gledamo i tko je dao glas Lari Croft u ovoj produkciji. Riječ je o Hayley Atwell, koja je najpoznatija po svojoj ulozi Peggy Carter u Marvelovim filmovima. Obožavatelji franšize Tomb Raidera su pohvalili Netflix i njihov odabir ove glumice za reprezentaciju ikonične heroine.

Kao što sam već rekao, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dolazi na Netflix 10. listopada kao ekskluzivna animirana serija. Ovom adaptacijom Lare Croft i glasom koji posuđuje Hayley Atwell, obožavatelji su dobili još materijala kojeg mogu koristiti u svojim raspravama o najboljoj glumici. Mnogi tvrde kako neće biti boljeg portreta Lare Croft od onog legendarne Angeline Jolie iz 2001. godine. No, postoji određeni dio obožavatelja koji je jako zadovoljan sa švedskom glumicom Alicijom Vikander koja je glumila u filmu iz 2018. godine.

Hoće li Netflixova animirana serija i glas koji posuđuje Hayley Atwell biti jednako ikonični za nekoliko godina, preostaje nam da vidimo.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.