back to top

Haunted Chocolatier mogao bi izači 2023. godine

OBJAVLJENO

Stardew Valley igra je koja je proslavila ConcernedApe odnosno Erica Baronea. Eric je krenio u samostalnu izradu Stardewa, ali nakon njegovog velikog usjepha dobio je mogućnost i potrebu da svoj tim proširi. Sada taj tim radi na novoj inačici Stardewa 1.6 dok se on fokusirao na novu igru Haunted Chocolatier.

Ranije smo već dobili trailer, a Eric se trudi svako toliko nam prikazati neki screenshot kako bi zadržao interser kod publike. Jedan od nedavnih screenshotova ljubitelje njegovog rada natjerao je na razmišljanje kako bi igru mogli dobiti puno ranije nego smo to očekivali.

haunted-chocolatier-release-date

Kao što možete primjetiti u gornjem desnom uglu kao iznos novaca koje imate stoji 2023. Igračima nije trebalo dugo da od toga naprave teoriju kako bi nas ConcernedApe mogao iznenaditi za blagdane novom poslasticom. Ukleti čokoledar trebao nam pokazati svijet sličan onome iz Stardew Valleya uz još poneke nove značajke te naravno novu priču i likove.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D