back to top

Harry Potter: Quidditch Champions dobio je svoj novi trailer

OBJAVLJENO

Na Summer Game Festu konačno smo dobili novi trailer i datum izlaska Harry Potter: Quidditch Champions. Riječ je o multiplayer naslovu koji izlazi 3. rujna ove godine za Xbox, PlayStation, Nintendo konzole i za PC. Igra će od prvog dana biti dostupna na PlayStation Plus pretplati.

Od izlaska Hogwarts Legacyja igrači su žudjeli samo za jednom stvari, a to je igrati Quidditch sa svojim prijateljima. Trailer nije prikazao ništa previše u pogledu igrivosti, a morat ćemo pričekati da nam programeri dostave više informacija o ovom naslovu. Ono što već znamo o Harry Potter: Quidditch Champions je činjenica o tome da je igra prošla kroz nekoliko testova za igranje, a najveći test je održan prošle godine. Kroz ta testiranja, developeri su odlučili dodati nove modove, kao i nove lokacije, a posljednja novina u igri je prilagodba likova.

Iz trailera i svega što je procurilo na društvenim mrežama vezano za ovaj naslov, vidi se očita inspiracija Rocket Leagueom. Igra bi također trebala uključivati skinove i battle passove. Harry Potter: Quidditch Champions razvija Unbroken Games, a izdaje Warner Bros Games.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.