back to top

GTA 6 priča je inspirirana kriminalnim parom Bonnie & Clyde

OBJAVLJENO

GTA 6 trailer je leakan u kasnim noćim satima, a već u prvim sekundama trailera jasno nam je dano doznanja da imamo dva protagonista. Riječ je o Luciji i Jasonu, developeri su njihove likove radili po uzoru na poznati kriminalni par – Bonnie & Clyde. Špekuliralo se da će radnja GTA 6 biti smještena krajem 20. stoljeća, no trailer je to demantirao. Igrina radnja će biti smještena u moderno vrijeme, a grad po kojem ćemo harati je Vice City.

Kroz trailer se često vide objave, prijenosi uživo i sve ostalo što možete pronaći na društvenim mrežama. Vjerojatno će tim potezom GTA 6 pokušati biti u trendu. Odnosno, društvene mreže će prikazivati prankove, parodije, izazove… Postoji mogućnost da će pljačke naših golupčića biti prikazane na društvenim mrežama, no za sada nema službene potvrde o tome.

Trailer otkriva i mali komadić priče u kojem vidimo kako će Lucija u jednom trenutku u priči završiti u zatvoru. E sada, hoće li to biti njeno prisjećanje ili će neka pljačka krenuti niz brdo, ne znamo. S obzirom na promotivni prostor, i uređaj za praćenje koji vidimo na njenoj novi, teorija je da je puštena iz zatvora uz uvjetnu kaznu. GTA 6 igramo 2025 godine!

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.