back to top

GTA 6 će biti najskuplji zabavni proizvod svih vremena

OBJAVLJENO

GTA 6 je navodno najskuplja igra ikada napravljena, a Rockstar Games planira postaviti nove industrijske standarde s njezinim izdavanjem. Čekanje na GTA 6 postaje u najmanju ruku nepodnošljivo, no skoro pa je garantirano da će igra biti savršena. Insajderi su nam jedini izvor informacija, a igrači su se međusobno počeli izluđivati širenjem glasina i ostalih “informacija” o ovom naslovu. Jedan od leakera koji je dijelio informacije o igri na internetu se trenutno suočava s kaznenom prijavom, ali ga je nedavno psihijatar proglasio nesposobnim za suđenje. Dosta bizarna situacija.

GTA 6 će biti najskuplji zabavni proizvod svih vremena TEHIX

S obzirom na prijavljenu veličinu igre, ne bi bilo iznenađenje saznati da je razvoj iste započeo prije mnogo godina. Ideja da će Rockstar koristiti GTA 6 za postavljanje novog standarda u igrama otvorenog svijeta je uzbudljiva. Ta ideja je zapravo već potvrđena od strane Rockstarove matične tvrtke, Take-Two Interactive. Naime, oni su nedavno poručili kako se s GTA 6 želi pronaći savršenstvo dizajna.

Cijena razvoja “šestice” iznosi 2 milijarde dolara, i znamo koliko to zvuči nerealno, ali tako je. No, mora vam biti jasno kako naprosto nema nikakve sumnje da će Rockstar vratiti svoj novac izlaskom igre. Zarada im je zagarantirana. Analitičari i statističari očekuju kako će GTA 6 zaraditi čak milijardu dolara u samo prvom tjednu. Još kada tome dodamo sve obožavatelje GTA Onlinea koji će prijeći na GTA 6, taj broj će samo moći rasti.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.