back to top

GTA 6 bi mogao doći iduće godine

OBJAVLJENO

Take-Two nam je dao neke informacije vezane za uvijek aktualnu temu, GTA 6. Take-Two je prethodne fiskalne godine zabilježio velik profit, čak 5,35 milijardi dolara. No, ta nam informacije nije toliko važna, kao ona u kojoj su otkrili što možemo očekivati od njih u nadolazećim godinama. Kompanija za ožujak 2024. godine planira sličan profit, ali prvim danom travnja 2024. Take-Two se nada velikom i naglom porastu zarade.

Američka kompanija je rekla kako očekuje ubiranje zarade od svojih višegodišnjih ulaganja. Početak ubiranja očekuju u travnju iduće godine, kada sve te informacije povežemo, to ima jako puno smisla u kontekstu GTA 6. Za njega se vjeruje da je u razvoju još od davne 2018. godine, te da će igra imati trošak od najmanje pola milijarde dolara. No, iako je to najskuplja produkcija ikada u ovoj industriji, Take-Two uvijek uspije doći do zarade. Treba spomenuti NBA 2K serijal, kao i GTA Online, koji su “zlatne koke” za ovu američku kompaniju.

Iako Take-Two svoju budućnost prezentira u množini, vjeruje se da će jedan od naslova morati biti GTA 6. Pretpostavljamo kako bi novi GTA mogli zaigrati negdje između travnja 2024. godine i ožujka 2025.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.