back to top

Grand Theft Auto IV zaigrali smo prvi put na današnji dan prije čak 16 godina

OBJAVLJENO

Legendarni GTA: San Andreas zaokružio je 3D poglavlje u GTA franšizi te je sljedeći korak dolaskom novih konzola bio prelazak u HD svijet. Tako smo se vratili Liberty City s nama vrlo dragim Nikom Belićem.

Toga 29. travnja 2008. godine prvi puta smo dobili poziv na kuglanje našeg dragog rođaka Romana. Baš kao što je i sada to Rockstar je igru prvotno objavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 kao tada najsvježije konzole. Pokazat će se kako je to posljednji put da je neka generacija konzola dobila čak DVA Grand Theft Auto naslova.

Grand Theft Auto IV zaigrali smo prvi put na današnji dan prije čak 16 godina

GTA 4 bio je poznat po mnogo stvari. Prvenstveno tada revolucionarne grafike spram njegovog prethodnika. Odličnog modela vožnje i destrukcije automobila. Donio je multiplayer za do 16 igrača koji će biti osnova za GTA: Online koji nam je stigao s izlaskom petice. Niko Belić nije ostao jedini protagonist u igri dobili smo i dva DLC-a nešto kasnije Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony.

Ukolikon ste nekim ludim spletom okolnosti propustili ovo remek djelo iz Rockstara cijelu igru s uključena dva DLC-a možete ugrabiti za 20-ak eura koje zasigurno nećete zažalit.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D