Gran Turismo 7 dobiva veliki update

OBJAVLJENO

Gran Turismo 7 će dobiti veliki novi update koji nam dolazi već idućeg tjedna. Nakon updatea Gran Turismo 7 će se moći igrati u PSVR2, ali to nije jedina stvar koja dolazi u ovaj naslov. Kazunori Yamauchi, izvršni direktor Polyphony Digitala, na društvenim mrežama otkrio je da 21.02. dolaze još 4 nova automobila u ovaj popularni simulator.

Na objavi se mogu vidjeti crne siluete četiriju trkaćih automobila. Fanovi su već započeli s pogađanjem i pretpostavkama, pa tako vjeruju da je riječ o Citroenu DS, AAR Eagleu ili Hondi RA272 i starom Porscheu. Zadnji auto i dalje nije prepoznat od strane fanova tako da ostaje misterija do datuma izlaska ovog updatea.

Naravno, svi ovi automobili će moći biti korišteni u VR, samo što ih logično morate kupiti prvo. Također ćete moći voziti sve iste staze i eventove, ali jedina stvar koju PSVR2 ne podržava je opcija split-screena. Još jedan novitet kod VR-a je što su developeri dodali izložbeni prostor gdje se možete diviti svakom automobilu.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.