back to top

Gran Turismo 7 bi mogao postati najprodavaniji naslov u ovom serijalu

OBJAVLJENO

Gran Turismo serijal je dug 27 godina, a u tom smo razdoblju bili svjedoci nekim od najboljih trkaćih igara ikada. Nekako smo toliko naviknuli da GT igre imaju odlične rezultate prodaje, a ista je priča i kod Gran Turismo 7. PlayStation 2 naslov, Gran Turismo 3: A-Spec, je još uvijek najprodavaniji naslov iz ovog serijala s 15-ak milijuna prodanih primjeraka. Gran Turismo Sport iz 2017. godine je bio najbliže obaranju ovog rekorda, no nažalost ostao je na 12 milijuna prodanih primjeraka.

Danas je moguće pričati o potencijalnom obaranju rekorda jer Gran Turismo 7 juri prema tom cilju. GT 7 je star tek dvije godine, a naslov je već zasjeo na drugo mjesto najprodavanijih naslova u SAD-u. Ako ovako nastavi, do kraja godine bi Gran Turismo 7 mogao biti najprodavaniji naslov u toj zemlji, a i šire.

Ono zbog čega bi Gran Turismo 7 mogao biti naslov koji će stvarno oboriti Legendarni A-Spec je činjenica da je igra i dalje igrana. Sony i Polyphony Digital mogu biti optimistični jer broj igrača u online modovima nikako ne pada, a developeri i dalje konstantno dodaju novi sadržaj u igru. Upravo danas je osvanuo novi teaser na X platformi koji prikazuje tri siluete vozila koja dolaze u igru ovoga tjedna.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.