back to top

Gran Turismo 7 bi mogao postati najprodavaniji naslov u ovom serijalu

OBJAVLJENO

Gran Turismo serijal je dug 27 godina, a u tom smo razdoblju bili svjedoci nekim od najboljih trkaćih igara ikada. Nekako smo toliko naviknuli da GT igre imaju odlične rezultate prodaje, a ista je priča i kod Gran Turismo 7. PlayStation 2 naslov, Gran Turismo 3: A-Spec, je još uvijek najprodavaniji naslov iz ovog serijala s 15-ak milijuna prodanih primjeraka. Gran Turismo Sport iz 2017. godine je bio najbliže obaranju ovog rekorda, no nažalost ostao je na 12 milijuna prodanih primjeraka.

Danas je moguće pričati o potencijalnom obaranju rekorda jer Gran Turismo 7 juri prema tom cilju. GT 7 je star tek dvije godine, a naslov je već zasjeo na drugo mjesto najprodavanijih naslova u SAD-u. Ako ovako nastavi, do kraja godine bi Gran Turismo 7 mogao biti najprodavaniji naslov u toj zemlji, a i šire.

Ono zbog čega bi Gran Turismo 7 mogao biti naslov koji će stvarno oboriti Legendarni A-Spec je činjenica da je igra i dalje igrana. Sony i Polyphony Digital mogu biti optimistični jer broj igrača u online modovima nikako ne pada, a developeri i dalje konstantno dodaju novi sadržaj u igru. Upravo danas je osvanuo novi teaser na X platformi koji prikazuje tri siluete vozila koja dolaze u igru ovoga tjedna.

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.