God of War: Ragnarok je postavio novi rekord

OBJAVLJENO

God of War: Ragnarok je u svom prvom tjednu prodan u više od 5,1 milijuna primjeraka. Ta mu je brojka omogućila da postavi novi rekord. God of War je postao najbrže prodavana igra Sonyjeve produkcije u povijesti PlayStationa. Osim ovog velikog uspjeha, igra je jedna od najbolje ocijenjenih igara u 2022. godini. To ju naravno čini jednom od glavnih kandidata za osvajanja igre godine.

God of War: Ragnarok je srušio prijašnji rekord kojeg je držao The Last of Us: Part II iz 2020. godine. The Last of Us: Part II je imao 4 milijuna prodanih primjeraka u prvih tjedan dana, dok ju je God of War: Ragnarok nadmašio za čak 1,1 milijun prodanih primjeraka. Igra je definitivno postavila vrlo jak rekord kojeg će biti jako teško oboriti.

Vrijedi napomenuti kako je prva Kratosova i Arteusova avantura bila prodana u 23 milijuna primjeraka. No, ta se brojka dobije kada se zbroje prodani primjerci za PlayStation konzolame i PC platformu. Također to je brojka koju je igra prikupila u nepunih pet godina.

POVEZANO

Pogledajte launch trailer za Pacific Drive
PS VR2 proslavio prvi rođendan i postaje komptibilan s PC-em
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.