God of War: Ragnarok dobio combat trailer

OBJAVLJENO

Jučer je izašao combat trailer za nadolazeći God of War: Ragnarok. U samom videu Santa Monica studio team nam je kratko opisao kako izgleda borba između likova te koje su sve pojedinosti dobili određeni likovi i oružja.

Na samome početku Ragnaroka, Kratos ima i svoju sjekiru Leviathan i Blades of Chaos, dajući igračima daleko više mogućnosti borbe nego na početku prethodne igre. To je također omogućilo da dizajn neprijatelja bude složeniji od samog početka, a Sony Santa Monica fokusirala se na pružanje više raznolikosti i više mini bossova s ​​kojima se možete borit. Naravno, i Kratosov štit je dobio neke nove varijacije pa tako možete birati između manjeg štita s kojim ste spretniji i imate veći prostor za napad, ali blokira manje šete ili drugi veći koji pružaju totalno suprotno.

Atreus i njegovo ponašanje u borbi također su ažurirani kako bi bolje odražavali njegov napredak u karakteru. S obzirom na to da je Atreus stariji i puno sigurniji u svoje napadačke sposobnosti, vjerojatno ćete ga vidjeti kako lančano spaja dugotrajne kombinacije napada ili inicira neprijatelje prije vas. Čini se da mu njegov raspon magičnih sposobnosti također daje prednost u borbi, barem osim strijela koje možete natjerati da ispali.

Urednik Tamoor Hussain istaknuo je raznovrsniji popis neprijatelja u igri i njihovu sposobnost da borbu ponovno učine prikladno zanimljivom. Možda sam samo malo zahrđao, ali čini mi se da neprijatelji u God of War Ragnaroku puno manje opraštaju; često ih je više i udaraju malo jače”, piše Hussain. “Da ne spominjem da sam se već borio sa dosta čudnih i vrlo opasnih zvijeri – ponekad mi se činilo kao da sam u igrici Monster Hunter, pažljivo promatram te životinje kako bih naučio njihove obrasce i iskorištavao kratke prilike s određenim kreće.”

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!