back to top

Glumica po kojoj je rađena MJ u Marvel’s Spider-Manu imala je vrlo neugodna iskustva s “fanovima” igre

OBJAVLJENO

Internet nekada može biti grozno mjesto i upravo to je doživjela Stephanie Tyler, svima poznatija kao MJ iz Marvel’s Spider-Man igara. Namie, Stephanie se morala oglasiti na društvenim mrežama. Sve je to proizašlo iz male promjene na licu koju je MJ doživjela unutar igre. Određenom cijelu fanova se ta promjena nije svidjela i Stephanie Tyler je doživjela nekoliko vrlo neugodnih i opasnih situacija.

Glumica je bila prisiljena oglasiti se na internetu. U svojoj objavi Stephanie je molila jezive igrače da je ostave na miru. Spominjala je tu i svojevrsno prelaženje granica od strane pratitelja, te da je imala nekolicinu poziva na svoje radno mjesto. Osim toga, “fanovi”, su joj slali glasovne poruke koje je ona nazvala uhođenjem.

Tyler je još dodala kako se osjeća vrlo neugodno i da ju je strah za njenu sigurnost. Osim toga priznala je kako više nije glumac ili model koji se aktivno bavi audicijama i prijavama. Dakle, Stephanie je morala prestati raditi ono u čemu je uživala i što je stvarno voljela zbog nekolicine bolesnika na internetu. To je ogromna šteta i nitko ne bi htio takav završetak svoje karijere.

Tehix ekipa se nada da će cijela ova situacija ubrzo završiti i da ćemo uskoro Stephani Tyler gledati u nekim drugim igrama.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.