back to top

Glumac koji je glumio Dutcha u Red Dead Redemption 2 bio je emotivan zbog kraja igre

OBJAVLJENO

Znate za onaj izraz: “To je samo igra.”, e pa to je zapravo podcjenjivanje koliko snažne mogu biti priče nekih igara. Igra, kada se napravi kako treba, može ispričati neke od najboljih priča koje ste čuli i doživjeli. Naravno kada kažemo da je neka igra imala dobru priču sigurno se odmah sjetite naslova kao što su The Last of Us Part I i II ili Marvel’s Spider-Mana. No, danas je riječ o Red Dead Redemption 2, još jedna igra koja je svojom pričom izmamila suze mnogim igračima.

Glumac koji je glumio Dutcha u Red Dead Redemption 2 bio je emotivan zbog kraja igre TEHIX

Glumci koji su glumili u igrama su u raznim intervjuima znali reći da im je bilo iznimno teško snimati neke emotivnije scene za igre. Jedan od njih je i Benjamin Byron Davis koji je glumio Dutcha van der Lindea u Red Dead Redemption 2. On je otkrio kako nije mogao proći kroz snimanje posljednje scene u igri, te da se rasplakao, ali iz nekog razloga nije mogao prestati plakati. Jako ga je pogodila scena i cijeli rasplet igre. Njegovu izjavu možete poslušati na linku ovdje.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.