back to top

Glasine su bile istinite! Black Panther igra je u razvoju

OBJAVLJENO

Izgleda kako su prošlogodišnje glasine o akcijskoj single-player igri o Marvelovom Black Pantheru bile istinite. Electronic Arts priprema nam ovu igru o heroju Wakande. Bilo je tu puno priče o dvije igre s tematikom Marvelovih superheroja, jedna je Iron Man i ona je potvrđena. Znamo i kako na njoj radi ista ekipa koja je zaslužna za Dead Space remake, a znamo kako je on dobro ispao. Samim time očekivanja za Iron Man naslov su jako velika.

Glasine su bile istinite! Black Panther igra je u razvoju TEHIX

Druga igra je potvrđena i riječ je o Black Pantheru, a tako se i nagađalo. Black Panther igra će biti single-player avantura iz trećeg lica. Priča igre će pratiti onu originalnu, u čijoj će glavnoj ulozi naravno biti Black Panther, zaštitnik Wakande. Studio koji su odlučili angažirati za ovaj naslov je potpuno nov, a riječ je o Cliffhanger Gamesu. Osnovani su u Seattleu, a unutar ekipe nalaze se neka poznata lica. Odnosno ljudi koji su radili na Shadow of Mordor, God of War i mnogim drugim igrama. Ova lista igara na kojima su radili nije bezazlena, tako da bi Black Panther igra mogla biti prava stvar. Počele su glasine na društvenim mrežama kako ćemo imati veliki otvoreni svijet Wakande, po kojem ćemo moći raditi svašta.

Za sada nam datum izlaska još nije poznat, kao ni platforme na kojima ćemo moći zaigrati ovu igru. Treba napomenuti kako ovo neće biti jedina igra u kojoj ćemo igrati kao Black Panther. Podsjećamo kako je u razvoju igra s Kapetanom Amerikom i Black Pantherom u kojoj ćemo biti u Parizu za vrijeme Drugog svjetskog rata.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.