back to top

Ghost of Tsushima dolazi na PC, ali nije sam…

Još maloo!

OBJAVLJENO

Konačno smo dočekali dolazak Ghost of Tsushima naslova na PC, no on ne dolazi sam i ne dolazi odmah. Naime, u sklopu Ghost of Tsushime dolaze i prvi PlayStation trofeji na PC platformi. Da, dobro ste pročitali, PlayStation trofeje ćete, od dolaska Ghost of Tsushime, moći skupljati i na PC-ju. No, ni to nije sve, svi budući Sonyjevi naslovi koji dođu na PC platformu sa sobom će imati PlayStation pozadinsko sučelje. Pa ćete tako kombinacijom tipki na vašoj tipkovnici (SHIFT+F1) moći otvoriti sučelje nalik onom na PlayStation 5 konzoli.

PC specifikacije za Ghost of Tsushimu

Drugim riječima, preko PC platforme ćete moći pristupiti vašim PlayStation prijateljima, njihovim profilima, raznim postavkama i naravno trofejima. Jedino što će Sony od vas tražiti je da se ulogirate na vaš PlayStation račun. Sustav trofeja će funkcionirati tako da možete osvajati iste i na konzoli i na PC-ju, pa igrači mogu odabrati kombinaciju koja njima najviše odgovara. Doduše, oni najiskusniji, takozvani “Trophy Hunter” neće moći naslagivati trofeje. Treba napomenuti i kako će sve buduće igre pratiti vaše trofeje i preko Steama.

Dakle, konačni dolazak Ghost of Tsushime na PC zakazan je za 17. svibnja ove godine. Ova verzija igre bi zapravo trebala istu prikazati u do sada najboljem svijetlu. Za kraj, kooperativni Legends mod će podržavati cross-play, ali samo dok ste prijavljeni na vaš PSN račun.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.